S'enfronta a 6 anys i mig de presó per apallissar i amenaçar una dona del Vendrell que va perdre part de la visió

Un dels acusats va proferir amenaces de mort contra la víctima

19 mayo 2017 19:15 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La fiscalia sol·licita una pena de sis anys i mig de presó per a una parella que està acusada d’agredir una dona al Vendrell i d’ocasionar-li una important pèrdua de visió en un ull. Els fets es remunten al 19 de setembre del 2011, quan els dos encausats van començar a discutir amb la víctima. Segons el fiscal, arran de la mala relació existent entre ells, l’home va insultar la dona dient-li “puta, més que puta” i la va agafar fortament del braç i del coll propinant-li un cop a la boca amb la front, mentre li seguia cridant “et rebentaré el cotxe, ves-te’n, ves-te’n que et mataré”. Davant d’aquests fets, la víctima va intentar agafar el seu telèfon mòbil per trucar a emergències, però l’altra encausada li va prendre, el va llençar a terra i el va trencar, alhora que l’agafava de la samarreta, sacsejant-la, fins que la va fer caure a terra donant-se un cop al cap.

Arran de l’agressió, la dona va patir un hematoma, diverses erosions i una cataracta posttraumàtica en ull, la qual cosa li va originar una pèrdua de visió molt important consistent en 1/20 de la visió de l’ull esquerre. La dona la van haver d’intervenir quirúrgicament per tal de col·locar-li una lent intraocular.

En l’escrit d’acusació, el fiscal sol·licita una pena de 6 anys i 6 mesos de presó per a cadascun dels acusats com a autors d’un delicte de lesions. El ministeri fiscal sol·licita que indemnitzin la dona, conjuntament i solidària, amb la quantitat de 3.480 euros per les lesions i amb 18.202 euros per les seqüeles.

A més, el ministeri fiscal sol·licita a l’encausada que pagui una multa de 160 euros per la falta de danys i que indemnitzi la víctima amb 249 euros més per haver-li malmès el telèfon, la roba, el rellotge i les ulleres. El judici està fixat pel 23 de juny a l’Audiència de Tarragona.

 

Comentarios
Multimedia Diari