Más de Costa

Costa Sociedad

Set parades del mercadet d’artesans de Roda de Berà, denunciades

Es van intervenir aproximadament uns 2.400 articles falsificats de diferents marques

Diari de Tarragona

Whatsapp
Set parades del mercadet d’artesans de Roda de Berà, denunciades

Set parades del mercadet d’artesans de Roda de Berà, denunciades

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona juntament amb agents de la Policia Local de Roda de Berà, agents de la Guardia Civil i del Cuerpo Nacional de Policia van portar a terme el passat 18 de juliol al vespre un operatiu conjunt amb inspecció de treball en un mercadet d’artesans situat al Passeig Marítim de Roda de Berà (Tarragonès).

Aquest dispositiu que es realitza de forma coordinada durant l’estiu té com a finalitats, per una banda evitar la comissió de delictes contra la propietat intel·lectual i industrial i, per altra banda, denunciar les infraccions relatives a ciutadans que es trobin en situació irregular.

El resultat d’aquest operatiu conjunt va ser la intervenció d’uns 2.400 articles de diferents marques entre els quals hi havia samarretes, polos, roba interior, ulleres de sol i bosses de mà. Els productes falsificats, que constitueixen un delicte contra la propietat industrial, es van localitzar en set parades diferents.

Pel que fa a l’ aplicació de la Llei d’estrangeria, el Cuerpo Nacional de Policia va detenir tres persones que es trobaven en situació irregular.

Els responsables de les set parades on es venien els productes falsificats van quedar investigats en diligències policials.

Temas

Comentarios

Lea También