S’exhaureixen les entrades per la (No) Nit del Foc de Cambrils

Un dels actes més esperats de la Festa Major torna amb un format adaptat a la situació sanitària que es farà a la plaça del Setge

30 agosto 2021 08:10 | Actualizado a 30 agosto 2021 08:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Després de suspendre’s l’any passat per la pandèmia, enguany torna un dels actes més emblemàtics de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí de Cambrils. El pròxim 4 de setembre la plaça del Setge acollirà la (No) Nit del Foc, un espectacle adaptat a la situació sanitària que ha esgotat les entrades en només un dia.

Aquest passat dimecres es posaven en circulació les 500 entrades disponibles per assistir a la festa organitzada per la Colla Gegantera Tota l’Endenga. A la pàgina web es van exhaurir en només unes hores mentre que als espais presencials es van acabar ahir dijous. Enguany l’acte començarà a les 19 hores amb l’actuació de la Farnaqueta i el Nyanyos, la colla infantil de timbalers de Tota l’Endenga, i la colla infantil dels diables Els Cagarrieres. A continuació faran entrada a plaça el Marquès de los Vélez i el Cabo Quiñones, la Farnaca, el Lluert, els diables Els Cagarrieres i la seva Galera de Foc i els Cop de Cap. Cap a les 22 hores es posarà el punt final amb un espectacle pirotècnic.

Una nit diferent que l’organització ha volgut tirar endavant amb totes les mesures. «No serà el mateix però no volíem estar dos anys sense fer la Nit del Foc. La gent del poble ens ho demanava. Esperem, l’any que ve, poder tornar a fer els correfocs pels carrers del Barri Antic», va afirmar el representant de l’entitat, Josep Lluís Pastó, el dia de la presentació de la festa.

Comentarios
Multimedia Diari