Más de Costa

Costa Mont-roig del Camp

S'inicien les jornades gastronòmiques del pop de Mont-roig del Camp

Del 4 al 20 de juny 19 establiments de restauració adherits a les jornades oferiran tapes, plats o menús

REDACCIÓ

Whatsapp
Un dels plats de pop que es podran degustar durant les jornades gastronòmiques. FOTO: CEDIDA

Un dels plats de pop que es podran degustar durant les jornades gastronòmiques. FOTO: CEDIDA

Després de la pausa obligada de l’any passat, tornen les Jornades Gastronòmiques del Pop amb més força que mai. La tretzena edició d’aquest certamen ha doblat amb escreix el nombre de restaurants participants, arribant als 19 establiments de restauració. Tot un èxit de participació que permetrà degustar, del 4 al 20 de juny, una vintena de propostes gastronòmiques amb el pop com a ingredient protagonista.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a impulsar aquesta proposta que, enguany com a novetat, i a causa de la pandèmia, no tindrà la Diada del Pop, que tradicionalment havia servit per donar el tret de sortida a les jornades.

Tot i així es manté el triple format per gaudir de la restauració local i en especial del pop: el format tapa, plat o menú. Tot plegat per donar suport i incentivar el consum a la restauració local, especialment afectada per la crisi de la Covid19, així com promoure el turisme de proximitat i posicionar la destinació en l’àmbit del turisme gastronòmic.

A més a més, totes aquelles persones que participin en les Jornades podran optar a un sorteig i guanyar una visita guiada per a 4 persones al Mas Miró i un àpat per a 4 persones en un dels restaurants participants.

Les Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig del Camp i Miami Platja van néixer l’any 2008, i s’han convertit en un referent gastronòmic del municipi i de la demarcació. Els restaurants participants introdueixen dins la seva carta diferents plats elaborats amb el producte estrella: el pop, protagonista d’aquestes jornades per ser un mol·lusc que habita en grans quantitats als fons rocosos de la costa de Mont-roig, i especialment a les cales de Miami Plat-ja. A més, les seves propietats nutritives i alimentàries fan que sigui un producte amb un gran ventall de possibilitats gastronòmiques dins de la cuina mediterrània.

Temas

Comentarios

Lea También