Smart Times 2017 se celebrarà a Salou

L´esdeveniment tindrà lloc el proper 16 i 17 de juny

19 mayo 2017 16:21 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut recentment la visita de la Dra. Annete Winkler, CEO Smart, el president de Mercedes-Benz España, Reiner Hoeps que, acompanyats d’altres membres gestors de l’empresa, li han comunicat que Salou serà la seu de la trobada anual d’Smart Times que se celebrarà els proper 16 i 17 de juny de 2017 al municipi.

Aquest és un esdeveniment de caràcter internacional que aplega cada any en una ciutat diferent centenars d’aficionats i amants d’aquest vehicle de tot el món, i que en aquesta ocasió passaran uns dies a Salou amb un extens programa d’activitats a realitzar, a més de la tradicional concentració i recorregut d’Smart’s per la ciutat. Recordar que l’any passat es van reunir més de 1.600 Smarts en la concentració que es va dur a terme a Hamburg, Stuttgart.

L’alcalde els ha manifestat la seva satisfacció per haver escollit Salou per la trobada i els ha dit que “iniciatives com aquesta prestigien i donen bona imatge a la ciutat, i per això sempre seran benvingudes”.

Comentarios
Multimedia Diari