Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

S’obre el parc infantil de la plaça dels Vents d'Altafulla

Aquesta setmana han començat també els treballs de l’entorn de l’Església de Baix a Mar a Via Augusta.

Diari de Tarragona

Whatsapp
El parc infantil ja està obert al barri marítim.

El parc infantil ja està obert al barri marítim.

Després d’un mes de treballs de millora i renovació al parc infantil ubicat a la plaça dels Vents, al Barri Marítim d’Altafulla, la canalla del municipi ja ha pogut gaudir des d’aquest passat cap de setmana de les noves atraccions que s’hi ha instal·lat.

Aquests treballs s’emmarquen dintre del pla de millores dels parcs i zones infantils d’Altafulla amb l’objectiu de fer-los més agradables i moderns, renovant-hi el paviment i ampliant els elements de lleure per a la canalla.

Tal com ha recordat la regidora de Parcs i Jardins, Montse Castellarnau, aquestes millores estaven projectades un cop s’enllestissin els treballs de renovació de Via Augusta.

Les obres han consistit en la renovació del paviment de sauló i restauració dels bancs, l’ampliació del parc amb noves atraccions infantils i la incorporació de lloses de cautxú en algunes zones.

Montse Castellarnau, ha assenyalat que “un dels nous elements que s’han incorporat ha estat el llit elàstic que tant èxit ha tingut entre la canalla”. A banda d’això, s’ha instal·lat també un multijoc rodio, adreçat a infants d’entre 3 i 12 anys.

Es tracta d’un conjunt format per quatre torres amb sostre i quatre plataformes de joc connectades per ponts i zones d’escalada; tres zones d’accés, un tobogan i un joc de tres en ratlla. També s’ha habilitat un gronxador amb dos seients plans, una molla amb figura d’un camell, i el llit elàstic de 150x150 cm.

A més, s’han tornat a disposar aquells antics elements que s’han pogut restaurar com l’escala per a infants. Dintre de les obres, també s’ha restaurat la font de la plaça. L’empresa proveïdora ha estat Happy Ludic.

Montse Castellarnau també ha remarcat que s’ha senyalitzat degudament el parc infantil, destinat exclusivament al gaudi de la canalla, i s’ha condicionat una barana per separar l’Oficina de Turisme del parc infantil. El pressupost total de les obres, incloent-hi els nous elements, s’ha elevat a poc més de 15.000 euros.

Inici dels treballs al costat del pàrquing públic de la Via Augusta.

Comencen els treballs d’adequació a l’entorn de l’Església de Baix a Mar

D’altra banda, la regidoria de Via Pública, que encapçala l’edil Marisa Méndez-Vigo, ha iniciat aquest dilluns els treballs d’adequació a l’entorn de l’Església de Baix a Mar.

La finalitat d’aquestes obres és integrar l’entorn de la parròquia i el pàrquing públic adjacent a la nova imatge de la recent renovada Via Augusta. Aquesta actuació s’emmarca dintre del conveni que l’Ajuntament d’Altafulla ha signat amb l’Arquebisbat de Tarragona, institució que ha cedit l’ús dels terrenys annexos, d’una superfície de 210 m2.

Temas

Comentarios

Lea También