Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

S’obre la nova passera del barranc del Regueral de Cambrils 

El pas que va entrar en servei ahir a la tarda uneix els carrers Monestir de Scala Dei i Cristòfor Colom, donant continuïtat a la trama urbana

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Cambrils

FOTO: Aj. Cambrils

La nova passera del barranc del Regueral de Cambrils per vehicles i vianants ja ha entrat en funcionament. El pas, amb una calçada de 9 metres d’amplada i unes voreres de 2,2 metres, uneix els carrers Monestir de Scala Dei i Cristòfor Colom, donant continuïtat a la trama urbana.

La barrera que suposava aquest barranc canalitzat obligava al veïnat a anar a passar pel carrer Monestir de Poblet, carregant aquesta via de vehicles i vianants. L’actuació respon a una demanda del veïnat per millorar la mobilitat i escurçar la distància entre aquest barri i el centre del municipi.

Les obres es van iniciar el passat 20 de setembre i han consistit en el tall i demolició dels trams de mur i solera de formigó de la zona on s’havia de situar la passera; la construcció d’una base de fons d’obra, la col·locació de 14 calaixos de formigó prefabricat de 2 metres d’alçada per 8 metres d’amplada, els acabats amb panot a les voreres, l’asfaltat de la calçada i la instal·lació d’una barana metàl·lica. Els treballs es van adjudicar a l’empresa Regimovi SL per un import de 106.358,64 euros (IVA inclòs).

Temas

Comentarios

Lea También