Sol Baker presenta el seu nou treball discogràfic a Torredembarra

Serà dissabte a les vuit del vespre al Teatre Auditori.

18 octubre 2017 10:01 | Actualizado a 20 octubre 2017 11:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El proper dissabte 21 d’octubre, a les 20 h, la Sala del Mar del Teatre Auditori acollirà la presentació de “Divinamente”, el nou treball discogràfic en solitari de la cantant Sol Baker.

L’àlbum, produït per Nat Team Media, consta de quatre cançons originals compostes per Llongue, Litus, Juan Mari Montes i la pròpia Sol Baker, així com vuit versions d’èxits d’artistes internacionals com Stevie Wonder, Al Jarreau, Antônio Carlos Jobim, Billy Joel, Natalie Cole, Manzanero, Adalberto Santiago i Olga Guillot, reinterpretades en aquesta ocasió amb influències de pop, soul, jazz i funk i amb el matís càlid i elegant que la vocalista hi agrega.

Sol Baker ha volgut retre homenatge als artistes que l’han acompanyat des de la seva infantesa, durant la seva formació i al llarg de la seva carrera professional, una distinció en forma de treball discogràfic que ha gestat durant tres anys, i que com ella mateixa afirma, és la culminació de la seva maduresa com a artista.

Les entrades, que tenen un cost de 3 euros, es poden adquirir a la Regidoria de Cultura, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i una hora abans a taquilla.

Apunts biogràfics de l’artista:

Sol Baker, vinculada a l’escena musical des de ben petita, té una àmplia formació adquirida al seu pas pel Taller de Música i l’Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona.

Amb 16 anys s’inicia en el cant com activitat professional, vinculant-se amb grups de ball i diferents orquestres, i a partir d’allí, la seva llista de col·laboracions no pararà de créixer. Com a corista, ha treballat amb artistes de la talla de Gato Pérez, Moncho, Pernil Latino, Peret, Lolita Flores, El Junco, Eliseo del Toro, Rudy Ventura, José Guardiola, Karina, No Estamos Muertos, Mango Bongo o Mar de dudas. En la seva faceta de cantant solista, ha format part de diverses formacions musicals, com Charly, Saratoga, California, Blue Moon, Tropicson o Mambo Orquestra. A aquesta extensa trajectòria, cal afegir-hi una prolífica tasca com a corista d’estudi, gravant nombrosos anuncis publicitaris, bandes sonores de pel·lícules, maquetes i àlbums per a diferents artistes.

Des del 2009, Sol Baker realitza i presenta el magazín “Sol de nit”, on tracta temes relacionats amb l’art i la música en concret. El programa s’emet a Ona la Torre els divendres, de 22 a 23 h.

Comentarios
Multimedia Diari