Sortida a Port Aventura per als joves de la Zona TRAC

28 septiembre 2018 11:44 | Actualizado a 28 septiembre 2018 11:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Gràcies al conveni de col·laboració existent entre els municipis de la Zona TRAC (Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, Creixell i la Riera de Gaià), els joves de 12 fins als 25 anys podran passar tot el dia a Port Aventura el dissabte dia 27 d’octubre.

L’objectiu de l’activitat és fomentar la participació i la interrelació entre els joves de les cinc localitats que comparteixen un projecte de dinamització juvenil, mitjançant conveni amb el Consell Comarcal del Tarragonès i el suport de la Direcció General de Joventut.

El preu de les entrades és de 29 € fins als 17 anys, i 39 € a partir dels 18 anys. L’autocar i el monitoratge serà finançat a través dels Plans Locals de Joventut dels respectius municipis.

Per participar-hi, cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil de referència on es disposa de la informació i la documentació necessària per a formalitzar la inscripció. El termini d’inscripcions finalitza el dijous 19 d’octubre.

Cal tenir en compte que amb motiu de l’inici de les obres del Bar del Casal i d’instal·lació d’un ascensor a l’edifici del Casal Municipal, la Regidoria de Joventut ha traslladat provisionalment la seva seu als despatxos del Pavelló Sant Jordi (Zona Esportiva Municipal, carrer de la Rosella, s/n). L’horari d’atenció al públic és de 9 a 14 h. Per a qualsevol informació sobre les activitats de la regidoria també podeu contactar al telèfon 616 021 115.

Comentarios
Multimedia Diari