Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Sortir al balcó per practicar música a Torredembarra

L'Escola Municipal de Música proposa als alumnes a tocar els seus instruments

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'alumnes de l'Escola Municipal de Música de Torredembarra. FOTO: twitter Aj. Torredembarra

Imatge d'alumnes de l'Escola Municipal de Música de Torredembarra. FOTO: twitter Aj. Torredembarra

L'Escola Municipal de Música de Torredembarra ha adreçat un correu electrònic a les famílies per fomentar la pràctica de l'alumnat durant el període d'inactivitat presencial.

Proposen fomentar l'estudi i la pràctica i alhora afegir-se a iniciatives com la del Conservatori de Lleida i altres centres d'ensenyament musical de Catalunya per interpretar cançons des dels balcons de casa.

El professorat de l'escola anima alumnes i famílies cada dia de la setmana (exceptuant els divendres), a les 18 h, a interpretar una obra musical al balcó o terrassa de casa.

I els divendres, a les 18 h, proposen la interpretació de diferents obres: el 27 de març, El Cant dels Ocells; el 3 d'abril, Rossinyol que vas a França, i el 10 d'abril, Muntanyes del Canigó.

L'Escola de Torredembarra també convida als familiars a sumar-se a la iniciativa. Per facilitar-ne la participació, han fet arribar les partitures adaptades per a tots els instruments amb dos nivells diferents de les peces proposades.

Temas

Comentarios

Lea También