Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Sostenibilitat reparteix 3.000 gots reutilitzables entre l’alumnat de Torredembarra

Diari de Tarragona

Whatsapp
Entrega de gots reciclables en un dels centres educatius de Torredembarra.

Entrega de gots reciclables en un dels centres educatius de Torredembarra.

Ecologistes en Acció i La Sínia han repartit aquests darrers dies quasi 3.000 gots reutilitzables als cinc centres educatius de Torredembarra.

Aquesta és una proposta de la Regidoria de Sostenibilitat que compta amb la col·laboració de l'Agència  Catalana de Residus, que pretén encaminar la població cap el RESIDU ZERO. Un objectiu que pot semblar inassolible, però que cal somiar, per tal d'aconseguir que el nostre planeta no mori en una mar de deixalles.

Juntament amb el got, es reparteix un fulletó on s’explica que si es fa servir un got reutilitzable estem s’apliquen les 3R:

  • Reduir: s’eviten els gots d'un sol ús, el millor residu és aquell que no es produeix.
  • Reutilitzar: un got reutilitzable té un cicle de vida de més de 150 usos.
  • Reciclar: el plàstic d'aquests gots pot reciclar-se en altres recursos.

També es planteja un repte a l'alumnat: durant la setmana de prevenció de residus (del 18 al 26 de novembre de 2017) membres dels grups ecologistes tornaran a les classes per veure quina de totes és la que més està utilitzant els gots i la que millor ho faci, rebrà un obsequi.

Aquesta acció forma part de la subvenció que l'any 2015 l'ARC va atorgar a l'Ajuntament de Torredembarra en l'àmbit de la prevenció de residus i forma part de les actuacions previstes en el Pla Local de Prevenció, recentment aprovat pel plenari de l'Ajuntament.

Temas

Comentarios

Lea También