Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Subvenció per a fer millores als Muntanyans de Torredembarra

La Generalitat ha aprovat una partida de quasi 30.000 euros

Diari de Tarragona

Whatsapp
passera als Muntanyans de Torredembarra. FOTO: Anna F.

passera als Muntanyans de Torredembarra. FOTO: Anna F.

La direcció general de Polítiques Ambientals i Medi Natural del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha resolt atorgar una subvenció de 29.642,89 euros a l’Ajuntament de Torredembarra, que representa el 70 % del pressupost de 42.346,98 € d’un projecte de recuperació paisatgística dels Muntanyans. L’actuació prevista per part de la Regidoria de Sostenibilitat inclou diferents millores.

Per una part, la millora d’una passera de fusta, perpendicular a la línia de costa, a l’alçada del càmping Relax-Sol.

Passera de l'Espai d'Interès Nacional dels Muntanyans. FOTO: Anna F.

Es tracta de treballs de subministrament i instal·lació de 135 metres lineals de noves travesses de fusta tractada a l’Espai d’Interès Natural (EIN) dels Muntanyans i reforç de l’estructura existent d’ancoratge.

Cal recordar que les passeres entre càmpings i platja que travessen l’espai natural van ser de les primeres infraestructures que es van instal·lar en l’espai natural per canalitzar les persones.

També està previst els treballs per augmentar la protecció dels hàbitats dunars i les zones de nidificació i cria del corriol camanegre (amb tancaments dunars de pals i cordes). Fer jornades d’extracció d’espècies invasores. I finalment, seguiment i gestió de la població nidificant de corriol camanegre.

Temas

Comentarios

Lea También