Supermercats Michelangelo i Creu Roja Salou junts pel Dia Mundial de la Llet

Del 23 de maig al 5 de juny portarà a terme una recollida de llet per entregar a través de Creu Roja Salou a les famílies més vulnerables del municipi.

20 mayo 2020 18:10 | Actualizado a 21 mayo 2020 12:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En motiu de la celebració del Dia Mundial de la Llet del pròxim 1 de juny, la cadena de supermercats Miquelangelo de Salou, inicia aquest cap de setmana una recollida de llet per a les famílies més vulnerables del municipi.

Aquesta acció es portarà a terme junt amb Creu Roja Salou, que seran els encarregats de recollir-les i lliurar-les directament a través de Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou.

La campana s’iniciarà el pròxim dissabte dia 23 de maig fins el diumenge 8 de juny. Es portarà a terme en els tres supermercats que es troben oberts actualment:

  • Salou: Plaça Europa, Edifici Mercuri, baixos. En horari de 8:30h a 22:00h.
  • La Pineda: Passeig Pau Casals, 105. En horari de 8:30h a 21:00h.
  • Miami Platja: Carretera Nacional 340, km 1.133. En horari de 8:30h a 21:00h.
Amb allò que es reculli des de Creu Roja Salou s’espera poder ajudar a las nombroses famílies que estan travessant aquesta crisi sanitària havent de fer front a pagaments i aliments, sense gaires ingressos.

La cadena de supermercats compleix aquest any el 40 aniversari (llàstima que aquesta celebració sigui en un any tan difícil). Som una empresa familiar, vam començar l’any 1980 amb una petita botiga del Carrer Major de Salou i a dia d’avui tenim 15 comerços a les localitats de Salou, Cambrils, Miami Platja y La Pineda (Montse Muntané, Directora).

Comentarios
Multimedia Diari