Sylvia Castells exposa a la casa de cultura de Creixell

La mostra romandrà oberta fins el dia 10 d'octubre

28 septiembre 2018 18:21 | Actualizado a 01 octubre 2018 15:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El passat dissabte 22 de setembre es va inaugurar a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell l’exposció  “La Naturaleza nos habla” de l’artista Sylvia Castells, que romandrà oberta al públic fins el proper dia 10 d'octubre.

Sylvia Castells va néixer a Barcelona l'any 1963 però de ben petita que ja corria pels boscos i els prats de Tarragona. Va estudiar Filosofia i Ciéncies de l'Educació a Barcelona. Va fer diferents estudis de matemàtiques a Holanda i a América.

Segons la crítica d’art Cori Torroja Marsal,  aquesta artista ens apropa a un art connectat  directament amb la natura. Les seves escultures es converteixen màgicament en criatures plenes de vida. Una vida que ens ofereixen els materials amb els quals treballa, arrels, branques i escorces d’arbres que ella mateixa troba en els seus passejos pels boscos mediterranis, on viu actualment.

El seu treball tallat a mà, deixa entreveure en la fusta unes bellíssimes textures d’allò que en un temps va tenir vida i que ara brilla amb personalitat pròpia.

La Sylvia ens demostra amb el seu treball artístic com alguns elements naturals que van ser vius en algun moment i que ara es poden trobar sota una alzina o sota algun garrofer o al peu d’algun marge, poden esdevenir escultures brillants, alegres, divertides i que ens transmeten curiositat i sorpresa.

Aquesta original exposició ha despertat molt d’interès entre els visitants de la Casa de Cultura i demà divendres 28 de setembre serà visitada pels alumnes de cicle mitjà de l’escola Les Eres de Creixell.

Comentarios
Multimedia Diari