Tall en el subministrament de l’aigua a Torredembarra a les 23 hores

La reparació es fa de matinada per reduir les molèsties. S'espera que abans de les cinc del matí estigui resolta l'avaria.

30 mayo 2017 19:07 | Actualizado a 31 mayo 2017 06:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Degut a una fuita que s’ha detectat aquesta tarda en la canonada de distribució del dipòsit general de Torredembarra, Sorea juntament amb la Regidoria de Serveis i els serveis tècnics municipals han acordat tallar el subministrament d’aigua a partir de les 23 hores per tal de procedir a la seva reparació.

L’avaria afecta tota la població excepte el Polígon Roques Planes i les Urbanitzacions de Sant Jordi i de la Residencial la Marítima.

La canonada afectada és de 40 centímetres de diàmetre i s'ha vist que a la zona avariada hi havia un gran toll a la superfície

La previsió és que la reparació tingui una durada aproximada de 6 hores a partir del tall, degut a la complexitat d’aquest tipus de canonades.

Sorea treballarà perquè aquestes tasques tinguin el menor impacte possible a la població de Torredembarra i per reduir el temps de reparació i garantir d’aquesta manera el subministrament l’abans possible.

La substitució de part d’aquesta canonada, en un tram de 600 metres de longitud, forma part d’un pla de millores de la xarxa que s’implementarà en els pròxims mesos i que també preveu la instal·lació de diverses vàlvules per tal de minimitzar l’impacte davant de possibles avaries.

Sorea està en permanent contacte amb les autoritats municipals per tal de coordinar les operacions i mantenir informada en tot moment els veïns i les veïnes de Torredembarra.

La companyia mantindrà informats als usuaris a través del sistema SERVIALERTA i del seu web www.sorea.cat a la secció d’AVISOS, i a través del seu compte de Twitter @sorea.
Atenció

Comentarios
Multimedia Diari