Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tall en el subministrament de l’aigua a Torredembarra a les 23 hores

La reparació es fa de matinada per reduir les molèsties. S'espera que abans de les cinc del matí estigui resolta l'avaria.

Jordi Cabré

Whatsapp
L'aigua deixarà de brollar a partir de les 23 hores d'aquest dimarts.

L'aigua deixarà de brollar a partir de les 23 hores d'aquest dimarts.

Degut a una fuita que s’ha detectat aquesta tarda en la canonada de distribució del dipòsit general de Torredembarra, Sorea juntament amb la Regidoria de Serveis i els serveis tècnics municipals han acordat tallar el subministrament d’aigua a partir de les 23 hores per tal de procedir a la seva reparació.

L’avaria afecta tota la població excepte el Polígon Roques Planes i les Urbanitzacions de Sant Jordi i de la Residencial la Marítima.

La canonada afectada és de 40 centímetres de diàmetre i s'ha vist que a la zona avariada hi havia un gran toll a la superfície

La previsió és que la reparació tingui una durada aproximada de 6 hores a partir del tall, degut a la complexitat d’aquest tipus de canonades.

Sorea treballarà perquè aquestes tasques tinguin el menor impacte possible a la població de Torredembarra i per reduir el temps de reparació i garantir d’aquesta manera el subministrament l’abans possible.

La substitució de part d’aquesta canonada, en un tram de 600 metres de longitud, forma part d’un pla de millores de la xarxa que s’implementarà en els pròxims mesos i que també preveu la instal·lació de diverses vàlvules per tal de minimitzar l’impacte davant de possibles avaries.

Sorea està en permanent contacte amb les autoritats municipals per tal de coordinar les operacions i mantenir informada en tot moment els veïns i les veïnes de Torredembarra.

La companyia mantindrà informats als usuaris a través del sistema SERVIALERTA i del seu web www.sorea.cat a la secció d’AVISOS, i a través del seu compte de Twitter @sorea.
Atenció

Temas

Comentarios

Lea También