Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarifa plana per al pagament d’impostos a Roda de Berà

Les sol·licituds per als impostos de 2019 s’hauran de presentar abans del 31 de desembre. 82 persones van sol·licitar al 2018 aquest nou servei

Diari de Tarragona

Whatsapp

Després de l’èxit assolit en la primera edició, l’àrea d’Hisenda de l’Ajuntament de Roda de Berà i el servei de cobraments de BASE de la Diputació de Tarragona tornen a engegar per al proper any el Compte de Pagament Personalitzat.

Aquest sistema de cobrament d’impostos municipals permet agrupar-los en un compte únic i realitzar un pagament fraccionat sense interessos al llarg de nou mensualitats, entre els mesos de febrer i octubre.

No té cap cost per als ciutadans i els permet tenir un major control dels seus pagaments, rebre informació detallada del total, dels venciments previstos o de l’import de cadascun dels fraccionaments.

A finals de novembre de 2017 es va posar en marxa el compte únic i, tot i el poc marge de temps, un total de 82 persones el van sol·licitar i es van incloure 234 objectes, els quals van ascendir a un import de 70.700 euros fraccionats.

Cada contribuent pot decidir quins tributs l’interessaria agrupar, encara que es tracti d'obligacions emeses des de diferents ajuntaments. S’inclouen tots els impostos municipals, a excepció de la taxa de l’aigua: l'impost sobre béns immobles (IBI), l'impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM) i l'impost sobre activitats econòmiques (IAE), així com les taxes de venciment periòdic de caràcter col·lectiu com guals o la recollida d'escombraries i clavegueram.

Les persones interessades en sol·licitar aquest servei de cara als impostos de 2019 poden fer-ho abans del 31 de desembre per via telemàtica al web de BASE, www.base.cat, o a l’oficina de Roda de Berà ubicada al carrer Vendrell, 29.

Temas

Comentarios

Lea También