Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarracvs entrega els premis 'De l’escola als aparadors' a Altafulla

La mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 ha estat rebuda amb molta expectació pels més petits de l'escola la Portalada

Diari de Tarragona

Whatsapp
Entrega de diplomes als alumnes de l'escola la Portalada d'Altafulla.

Entrega de diplomes als alumnes de l'escola la Portalada d'Altafulla.

Tarracvs, la mascota dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018, va visitar aquest dimarts per primera vegada l’escola la Portalada d’Altafulla.

Ho va fer en el marc de l’entrega de premis de l’acció de dinamització dels JJMM a Altafulla “De l’escola als aparadors”, que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla i l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla.

En aquesta acció de promoció i divulgació de Tarragona 2018 hi ha participat un centenar d’alumnes de 3r i 4t de Primària de la Portalada, com a escola promotora de Tarragona 2018, que van elaborar diferents manualitats on la temàtica principal era la pràctica de l’esport i, més concretament, la celebració del gran esdeveniment que rebrà el nostre territori el proper estiu, en què Altafulla en serà la seu de la prova de triatló.

Tarracvs saludant als alumnes de l'escola altafullenca

El primer premi va ser per Jan Montaner, Pepe de Peñaranda, Pau Belmonte i Eric López; el segon, per Ariadne Martínez; i el tercer premi, per Clàudia Sagristà.

El lliurament va anar a càrrec de la mateixa mascota Tarracvs; el regidor d’Esport i Educació, Jaume Sànchez; l’agent dinamitzadora dels JJMM a Altafulla, Maria Jesús Ortega, i la directora del centre de la Portalada, Cristina González.

Els treballs van estar exposats en disset establiments del municipi del 8 de gener fins el 21 d’aquest mateix mes, i ara es poden visitar al vestíbul de l’Ajuntament d’Altafulla, a la plaça del Pou.

Durant la jornada, Tarracvs va ser rebut emotivament per tots els alumnes, pares i mares del centre al pati de l’escola, i va ser el convidat d’honor per donar el tret de sortida a la cursa solidària "Correm junts per la Pau", que commemorava així el Dia Escolar de la No violència i la Pau (DENIP). En acabar, tot l’alumnat de la Portalada es va fotografia al costat de la mascota Tarracvs.

Temas

Comentarios

Lea También