Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Telèfon gratuït per trucar a la Policia Local de Salou

El número 900 309212, passarà a substituir l'actual 977 309212, facilitant la comunicació dels ciutadans.

Diari de Tarragona

Whatsapp

L'Ajuntament de Salou, habilita un telèfon 900, gratuït, pel servei de Policia Local. Es donarà a conèixer els propers dies i especialment durant la campanya de Nadal entre els comerciants

El número 900309212, passarà a substituir l'actual 977309212, facilitant, d'aquesta forma, un telèfon gratuït en la comunicació dels ciutadans amb la Policia Local.

El nou servei, s'aplica amb les noves prestacions i tarifes resultat de l'adjudicació del concurs públic de telecomunicacions i internet en  que l'Ajuntament de Salou està inclòs.

Es tracta d'un procediment de compra agregada que es va gestionar des del Consorci Locaret i que es va resoldre el passat més de juliol i  s'ha formalitzat el contracte , en el lot corresponent a telefonia fixa i internet, el passat 10 d'octubre.

El servei de la nova línia 900, habilitat des del Servei de Sistemes d'Informació, permet realitzar trucades a Policia Local sense cap cost pel ciutadà, cost que assumirà l'administració local amb les noves tarifes, encara més ajustades, del nou contracte amb l'operador Movistar.

Destacar que de cara al Nadal, la Policia Local de Salou aprofitarà la campanya de proximitat que realitza en aquestes dates entre els comerciants, per facilitar, entre d’altre material, la nova enganxina perquè la tinguin de manera visible en el seu establiment i així familiaritzar la ciutadania amb aquest nou número de telèfon, segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González.

Temas

Comentarios

Lea También