Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Costa Roda de Berà

Termini per presentar els treballs literaris del concurs Roca Plana a Roda de Berà

Les obres es podran lliurar fins el 10 de novembre a l'Hotel d'Entitats.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu de l'edició anterior. FOTO: Aj. Roda de Berà

Imatge d'arxiu de l'edició anterior. FOTO: Aj. Roda de Berà

L’Ajuntament de Roda de Berà i la Biblioteca Municipal, amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques del Baix Gaià, han engegat la cinquena edició del concurs literari Roca Plana.

Amb la publicació de les bases a la plana web de l’Ajuntament www.rodadebera.cat s’ha obert el termini de presentació dels treballs, els quals es podran presentar a l’Hotel d’Entitats fins el 10 de novembre, de forma presencial o bé enviant un correu electrònic a hotel.entitats@rodadebera.cat

De nou la participació és oberta a tots els públics, sense límit d’edat, d’acord a quatre categories diferenciades: de 9 a 11 anys; de 12 a 14 anys; de 15 a 17 anys i major de 18 anys.

El certamen és obert a tots els públics dels municipis del Baix Gaià.

Cada participant podrà concursar amb una única obra literària sobre la temàtica “La Mare Terra”, elaborada durant el 2017, la qual ha de ser original i inèdita, escrita en català i amb correcció, i sense incloure paraules malsonants o ofensives amb persones ni institucions. Els relats hauran de tenir una extensió màxima de dues pàgines din-A4, amb text a doble espai i lletra Arial de grandària 12.

El Jurat estarà format per persones vinculades al món de la cultura i de la docència. Com a presidenta del mateix actuarà la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Berà, Teresa Ferré; i com a vocals personal tècnic de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, de la Biblioteca d’Altafulla, de la Biblioteca Punttic de la Nou de Gaià, el coordinador pedagògic de l’Institut Roda de Berà, i una persona de l’àmbit de la docència. Finalment, Ricard Benimeli, tècnic de l’Arxiu Municipal de Roda de Berà, actuarà com a secretari del Jurat.

Temas

Comentarios

Lea También