Titelles a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

L'activitat està programada per diumenge a les 11.30 hores. 

23 febrero 2018 10:39 | Actualizado a 23 febrero 2018 19:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El proper diumenge 25 de febrer, l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà un espectacle familiar a partir de les 11.30 hores, dins de la programació del Pla Educatiu d’Entorn per a famílies que organitza la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament.

Monsieur Croche. Els somnis de Claude Debussy és un espectacle de titelles i objectes per a infants, a partir de la música per a piano de Claude Debussy.

“Monsieur Croche” escenifica un somni imaginari, en el qual el compositor Claude Debussy i la seva dona, Emma Bardac, viatgen en una illa fantàstica.

En aquesta illa, on habiten sirenes, ocells exòtics, insectes gegants i altres éssers màgics, el compositor trobarà la inspiració per a crear noves peces musicals.

A partir d’aquesta vivència, la parella tornarà al París de la Belle Époque, des d’on Debussy escamparà la seva música per tot el món i al llarg dels anys.

Per tal de poder gaudir d’aquest espectacle, és necessari haver emplenat el formulari que trobareu al web municipal: https://goo.gl/pwTFjz.

Comentarios
Multimedia Diari