Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Titelles a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

L'activitat està programada per diumenge a les 11.30 hores. 

Diari de Tarragona

Whatsapp
'Monsieur Croche. Els somnis de Claude Debussy' és un espectacle de titelles.

'Monsieur Croche. Els somnis de Claude Debussy' és un espectacle de titelles.

El proper diumenge 25 de febrer, l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà un espectacle familiar a partir de les 11.30 hores, dins de la programació del Pla Educatiu d’Entorn per a famílies que organitza la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament.

Monsieur Croche. Els somnis de Claude Debussy és un espectacle de titelles i objectes per a infants, a partir de la música per a piano de Claude Debussy.

“Monsieur Croche” escenifica un somni imaginari, en el qual el compositor Claude Debussy i la seva dona, Emma Bardac, viatgen en una illa fantàstica.

En aquesta illa, on habiten sirenes, ocells exòtics, insectes gegants i altres éssers màgics, el compositor trobarà la inspiració per a crear noves peces musicals.

A partir d’aquesta vivència, la parella tornarà al París de la Belle Époque, des d’on Debussy escamparà la seva música per tot el món i al llarg dels anys.

Per tal de poder gaudir d’aquest espectacle, és necessari haver emplenat el formulari que trobareu al web municipal: https://goo.gl/pwTFjz.

Temas

Comentarios

Lea También