Torna el Cós Blanc Xic’s per als més petits

Demà, a partir de les 17.30 h, a l’Envelat, els infants podran gaudir de la celebració, amb l’actuació de Pep Callau i la pluja de confeti

30 enero 2020 09:40 | Actualizado a 30 enero 2020 10:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La festa del confeti per als més petits, el Cós Blanc Xic’S, torna per la Festa Major d’hivern de Salou 2020. Demà divendres, a partir de les 17.30 h, a l’Envelat (parc de Manuel Albinyana), els infants podran gaudir de la celebració, amb l’actuació de Pep Callau i la pluja de confeti. L’entrada és gratuïta, amb aforament limitat.

També demà la Zona Diver Xic’S es traslladarà a la plaça Cala Crancs, al Cap Salou, on es podrà gaudir d’un matí de festa i xocolata que divertirà tota la família, a les 10.30 h. Aquesta activitat compta amb existències limitades.

Abans, en concret avui dijous, saltar i riure també serà possible a les 17.30 h, amb la Zona Diver Xic’S, a la pista poliesportiva de Xalets de Salou.

El diumenge, 2 de febrer, a les 11.30 h, a l’Espigó del Moll, es podrà gaudir, també, de la Zona Diver Xic’S; i, a les 17 h, a la Fira Xic’S, aconseguir un cotó de sucre (existències limitades). Finalment, el dilluns, 3 de febrer, durant tot el dia, arribaran les ‘Rebaixes Xic’S’ a la Fira, de manera que els viatges de les atraccions costaran 1’50 euros, per tal que els més petits puguin acomiadar-se de la Fira i de la Festa Major. A les 10.30 h, tindran lloc diversos tallers creatius que divertiran altre cop els infants.

Per acomiadar la Festa Major d’hivern, a les 17.30 h, es reproduirà, en 3D, la pel·lícula Mascotas 2, al Teatre Auditori de Salou (TAS). L’entrada per veure el film serà gratuïta, amb aforament limitat.

La regidora d’Infància, Julia Gómez,destaca que «el Cós Blanc Xic’S té com a objectiu que els més petits gaudeixin de la festa d’una forma més familiar. Des de la regidoria hem preparat activitats perquè nens i nenes puguin passar-s’ho d’allò més bé».

Comentarios
Multimedia Diari