Torna el 'Salou de Moda'

Des d’aquest proper divendres 1 de juny i fins al diumenge 3, el passeig Jaume I es convertirà en un escenari dedicat al món de la moda

28 mayo 2018 17:24 | Actualizado a 28 mayo 2018 17:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El primer cap de setmana de juny el passeig Jaume I de la capital de la Costa Daurada serà l’escenari del Salou de Moda. Es tracta d’un certamen que aglutina les noves tendències de moda, junt amb activitats familiars, musicals, i combinats amb un tast de vermut i una sessió de personal shopper, entre d’altres.

Aquesta cita –que organitza la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, i que aquest any estrena format- compta amb el patrocini de vermuts Miró i el suport de l’Associació de Comerciants Salou 365 dies.

Els actes previstos s’inicien el mateix divendres a les 10 del matí amb la instal·lació d’un espai de compres i zona infantil que s’allargarà durant els tres dies de l’esdeveniment.

En paral·lel, s’aniran muntant activitats de dinamització com una performance de dansa i música ‘Elegance’ a càrrec de Le Petit Gerhard i Cia Alhazar (divendres a les 18,30h); dissabte des de mitja tarda i fins a les deu de la nit s’ha programat la Fashion street looks amb la música dels Urban Deep Sound; els quals acompanyaran a l’acte central situat en el primer tram del passeig Jaume I, a més d’un sorteig de vals de compra.

L’endemà diumenge, 3 de juny, en horari de matí (12 a 14h) i tarda (17 a 20h) s’organitzarà una carpa amb un taller de personal shopper que als voltants de la una del migdia es complementarà amb  un vermut musical a les 13h amb DJ Strictly Vinils 100% amb una sessió de ‘revivals’.  

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, Martina Fourrier, explicava que “enguany s’ha apostat per un nou format renovat que potencia l’experiència de compra”.

Fourrier, ha afegit que “gaudirem d’un cap de setmana dedicat a la moda en el municipi a través del qual volem donar a conèixer amb més força el nostre gran aparador de moda i tendències i fer-ho de manera que engresquem a tota la família”.

 

Comentarios
Multimedia Diari