Torna el servei normal de bus i els jocs infantils a Torredembarra

Es recuperen els horaris de matí i de tarda que van quedar aturats per la situació d’alarma

28 junio 2020 08:30 | Actualizado a 14 julio 2020 09:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A partir de demà 29 de juny, el servei de bus urbà de Torredembarra reprèn la normalitat amb el funcionament de les dues línies i els seus horaris habituals, després que durant el confinament i les diferents fases de desescalada es mantingués únicament la L1 en horari de matí.

Ara es recuperen els horaris de matí i tarda de la L1, segons si són dies feiners o caps de setmana i festius, i reprèn el servei habitual la L2, que és de dilluns a divendres feiners, en horari de matí i tarda. Es mantenen les mesures de seguretat sanitàries per la Covid-19 i és obligatori l’ús de la mascareta.

Neteja

L’Ajuntament de Torredembarra també reobre els parcs infantils i de salut aquest cap de setmana en la nova etapa de represa de la normalitat.

En aquests espais, es duran a terme les tasques de manteniment i de neteja ordinària, però no es realitzaran tasques de desinfecció.

L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania perquè en aquests espais, i a tot arreu, es mantinguin les necessàries mesures de prevenció higièniques previstes per l’estat actual de la Covid-19 i apel·la tothom a fer un ús responsable de les instal·lacions pensant en tots.

Comentarios
Multimedia Diari