Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Torna la Fira Fora Stocks al Passeig Jaume I 

Els comerciants fan una posta de liquidació d’articles de temporada amb grans descomptes

Diari de Tarragona

Whatsapp

L’Associació 365 dies Salou-Vila comercial aposta aquest cap de setmana per organitzar una nova edició de la fira comercial anomenada ‘Fora stocks’ i que s’ubicarà al passeig Jaume I. Així, des de divendres dia 17 i fins diumenge dia 19, de les 10 del matí a les 12 de la nit es podrà comprar tot tipus d’articles a les 41 carpes instal·lades al passeig Jaume I.

Els comerciants fan una posta de liquidació d’articles de temporada amb grans descomptes. La regidora de Comerç, Mercats i Consum, Martina Fourrier, assegurava que «els comerciants veuen interessant repetir aquesta iniciativa comercial, ja que porta molts anys de trajectòria al municipi i que els permet rebaixar els estocs que hi ha als establiments en temporada de rebaixes, a més de ser un focus d’activitat i atracció per turistes i ciutadans que poden trobar ofertes interessants».

Comentarios

Lea También