Tornen els Nens... més solidaris

La colla castellera recupera els assajos i ja pensa en la Diada de la Fira

30 septiembre 2021 16:52 | Actualizado a 30 septiembre 2021 17:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Noticias relacionadas:

- Fem Pinya, un projecte solidari que ja és comarcal

 

La colla castellera Nens del Vendrell ha tornat a l’activitat després de que la pandemia obligués a la suspensió de tota activitat castellera.

Tot i l’aturada per fer castells els del Vendrell no hab  deixat el seu projecte Fem Pinya per ajudar a les famílies amb més necessitats.

Ara també han recuperat els assajos seguint les directrius marcades per les autoritats sanitàries i les recomanacions de la Coordinadora de Colles Castelleres amb una represa que pogués permetre el retorn al local d’assaig.

Un centenar

Els de la camisa vermella van activar a tota la colla el passat divendres 24 de setembre, en el primer assaig de la temporada, que va aglutinar a més d’un centenar de castellers.

Amb l’obligatorietat del passaport covid amb la pauta de vacunació completa, el certificat d’autorresponsabilitat i l’ús de la mascareta en tot moment.

El cap de colla, Jordi Pellicer, destaca que «la colla que ha tornat, no és la mateixa que vam deixar fa 18 mesos». Destaca la tasca que s’ha fet des de l’àrea de valors social.  

Ara la colla Nens del Vendrell ja pensen en la Diada de Fira, que es celebrarà el diumenge 17 d’octubre. Els assajos els dimecres i els divendres.

Vins i formatges

També potenciesn el Fem Pinya amb una nova iniciativa solidària amb tastos de vins amb tres cellers de la comarca i amb la col·laboració de la Xarcuteria Arroyo, amb la degustació de formatges i embotits, que oferiran tots els beneficis a aquest projecte social. 

L’activitat s’oferirà durant tres diumenges d’octubre als jardins del Museu Deu (12.00).

Aquest diumenge

Els cellers participants seran, Vins L’Apical, aquest diumenge 3 d’octubre; Caves Miquel Pons, diumenge 10 d’octubre, i Celler Jané Ventura, diumenge 24 d’octubre.

El cost de cada tast serà de 15 €, amb una promoció si s’assisteix a dos, per 24 €, i de 30 € si s’assisteix als tres. Per poder apuntar-se cal enviar un correu electrònic a nensdelvendrell@gmail.com o un missatge directe a través de les xarxes socials al perfil dels @nensdelvendrell informant de nom i cognoms dels assistents i telèfon de contacte.
 

Comentarios
Multimedia Diari