Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Torredembarra: campanya de la Policia Local sobre distraccions al volant

Del 21 al 27 de gener, esrealitzarà una nova campanya coordinada a Catalunya pel Servei Català de Trànsit.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La Policía Local de Torredembarra. FOTO: DT

La Policía Local de Torredembarra. FOTO: DT

En aquest cas, serà una campanya orientada a controlar les distraccions ocasionades per la utilització del mòbil, l’aparell de ràdio del vehicle, dispositius GPS i altres, aparells que ocasionen la pèrdua d’atenció permanent a la conducció.

També es farà un control de les possibles infraccions comeses en l’incompliment de les obligacions indicades per un semàfor. Segons les estadístiques, un de cada quatre accidents mortals s’ha produït com a conseqüència de les distraccions al volant i concretament l’ús del mòbil i les seves aplicacions.

Amb aquesta i altres mesures, es pretén aconseguir un canvi cultural en la conducció, circulació i mobilitat dels ciutadans i les ciutadanes que ajudi a evitar l’incompliment d’aquestes normes bàsiques de trànsit, i conseqüentment es redueixi la sinistralitat viària.

Temas

Comentarios

Lea También