Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Torredembarra estrena nova pista multiesportiva de lliure accés

Està ubicada al carrer de la Rosella, al barri de Sant Jordi. L’actuació ha comptat amb un pressupost de 20.000 euros

Diari de Tarragona

Whatsapp
La pista del carrer la Rosella, de Torredembarra. FOTO: Anna F.

La pista del carrer la Rosella, de Torredembarra. FOTO: Anna F.

Aquesta setmana Torredembarra ha estrenat una nova pista multiesportiva de lliure accés ubicada al carrer de la Rosella, a l’entrada de la Zona Esportiva Municipal (ZEM), al barri de Sant Jordi.

Aquest espai s’ha condicionat ampliant el paviment de formigó, realitzant el tancament exterior i instal·lant un seguit de proteccions i una barana. Els usuaris trobaran cistelles de bàsquet i també porteries. L’actuació ha comptat amb un pressupost de 20.000 €, incloent el condicionament de l’entrada a la ZEM.

 

Les obres que estan en marxa al barri de Els Munts. FOTO: Anna F.

Paral·lelament, en aquests moments s’està treballant en el condicionament d’un altre espai municipal ubicat entre el carrer del Montmell i el carrer de Pàndols, als Munts, que esdevindrà una pista doble poliesportiva, amb pista de petanca inclosa, de les mateixes dimensions que recomana el Consell Català de l’Esport: 44 x 22 metres.

Aquestes actuacions les duen a terme les regidories d’Esport i de Via Pública i Manteniment i tenen com a objectiu crear nous espais per a la pràctica esportiva al municipi i que siguin de lliure accés per a la ciutadania.

En aquest procés, també s’inclou la part superior de l’aparcament dels Filadors. Per a aquest espai, l’Ajuntament té previst un projecte de construcció d’un parc d’educació vial i equipament esportiu de lliure accés. Aquesta actuació tindrà lloc una vegada torni a entrar en funcionament l’aparcament subterrani.

Temas

Comentarios

Lea También