Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Torredembarra licita la reforma del local per acollir la seu d'Acció Social

Les dependències municipals s'ubicaran a l’avinguda del President Companys, 55. Busquen millorar el servei d'atenció al públic.

Diari de Tarragona

Whatsapp
El local municipal està situat a l’avinguda del President Companys, 55 de Torredembarra.

El local municipal està situat a l’avinguda del President Companys, 55 de Torredembarra.

L’Ajuntament de Torredembarra ha tret a licitació les obres contemplades al projecte bàsic i executiu de reforma del local municipal de l’avinguda del President Companys, 55, que acollirà les oficines de la Regidoria d’Acció Social.

L’obra té un pressupost de 159.829,10 € (IVA inclòs), una durada de dos mesos i el termini de presentació d’ofertes finalitza el pròxim 15 de gener.

El local municipal que ha d’acollir la nova oficina d’Acció Social es troba ubicat a la planta entresòl del número 55 de l’avinguda del President Companys, amb entrada pròpia des de la planta baixa. En total, té una superfície construïda de 267,19 m2.

L’obra consisteix en una redistribució total de l’interior del local per adequar-lo al nou ús, és a dir, habilitar-lo per a les tasques d’administració i atenció al públic.

El projecte preveu dos taulells de recepció, dos banys, una sala d’espera, una sala polivalent de reunions, deu despatxos amb atenció al públic que es distribueixen per les següents activitats: tres de treball social, un de psicologia, dos polivalents per a personal extern, dos d’orientació a la immigració (un doble), un d’administració i un per a tasques d’educadors (doble).

El regidor d’Acció Social, Lluís Suñé, ha explicat que el trasllat de les oficines del local del carrer de la Muralla a les noves instal·lacions permetrà oferir unes millors condicions d’atenció al públic i també de treball per al personal.

Temas

Comentarios

Lea También