Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Torredembarra obre les portes del seu far per Setmana Santa

Les visites guiades tenen un preu de 3 euros la tarifa general, i 1,5 euros els menors de 18 anys

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del far de Torredembarra. FOTO: Anna F.

Imatge del far de Torredembarra. FOTO: Anna F.

La Regidoria de Turisme posa en marxa les visites guiades al far per aquest 2018. S'iniciaran durant aquesta propera Setmana Santa, el divendres 30, dissabte 31 de març i diumenge 1 d'abril.

Inicialment estan previstes que es realitzin en horari de matí i tarda, començant divendres 30 de març. Durant el matí l’horari serà a les 11 h, 11.30 h i 12.00 h i a la tarda a les 17 h i 17.30 h.

 

Imatge de les vistes que es poden disfrutar des del far torrenc. FOTO: Anna F.

Les visites guiades al far tenen un preu de 3 euros la tarifa general, i 1,5 euros els menors de 18 anys, els titulars del Carnet Jove o els majors de 65 anys. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web: www.turismetorredembarra.cat o trucant al telèfon de l’oficina de Turisme 977 644 580.

Durant aquest tres anys més de 6.500 persones hi han pujat i han pogut contemplar la magnifiques vistes de la Costa Daurada

El far de Torredembarra ha esdevingut una icona del municipi per la seva singularitat i la seva arquitectura, obra de Josep Llinàs i Carmona. Construït a finals del segle passat, té l’honor de ser el darrer far construït en el segle XX i en el segon mil·lenni; i el primer dels encesos en el segle XXI i el tercer mil·lenni, ja que la seva inauguració va tenir lloc l’1 de gener de l’any 2000 a les 00 hores.

Va ser l'any 2015 quan es van començar a fer visites guiades al far, i durant aquest tres anys més de 6.500 persones hi han pujat i han pogut contemplar la magnifiques vistes de la Costa Daurada.

Els visitants que volen gaudir d’aquestes vistes han de pujar un total de 38 metres repartits en 189 esglaons fins a arribar a la zona visitable del mirador, a 58 metres sobre el mar.

Temas

Comentarios

Lea También