Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Torredembarra obre un segon parc caní de 15.500 euros

Té 560 metres quadrats i està ubicat al carrer Pompeu Fabra

Diari de Tarragona

Whatsapp
Hi ha una font dual, per persones i per a gossos en aquest parc de Torredembarra. FOTO: Anna F.

Hi ha una font dual, per persones i per a gossos en aquest parc de Torredembarra. FOTO: Anna F.

Torredembarra ha obert avui les portes de la segona zona d’esbarjo i socialització d’animals de companyia del municipi, que es troba ubicada al carrer de Pompeu Fabra, en un espai de prop de 560 m2.

Després del bon funcionament i de la bona acceptació de la primera zona que es va obrir l’any 2015, les regidories de Via Pública i Manteniment i de Sostenibilitat han decidit estendre aquest servei en més àrees del municipi.

L'alcalde i el regidor han visitat avui les instal·lacions del carrer Pompeu Fabra.

La zona d’esbarjo que ara s’ha obert compta amb una tanca perimetral i tancament, i s’hi han instal·lat diferents elements com una font dual (per a persones i per a gossos) i una passarel·la per a esbarjo de gossos (del tipus agilitat canina).

També està contractada la instal·lació de dos punts de llum que s’instal·laran en breu. En aquest sentit, el regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, ha explicat que en un primer moment es volia obrir amb tots els serveis però s’ha optat per avançar-ho, encara que no estigui la il·luminació, per així ja posar la zona a disposició dels seus usuaris durant les hores diürnes.

 

Una de les primeres usuàries del parc caní torrenc.

Més enllà del fet que els animals de companyia disposin d’un espai de pipi-can, s’ofereix que puguin gaudir d’un indret en llibertat, jugar, relacionar-se amb d’altres animals, etc.

En aquests moments, doncs, Torredembarra compta amb dues zones d’esbarjo d’aquestes característiques (la primera va ser una iniciativa pionera al Camp de Tarragona i es troba ubicada al carrer de l’Hort de l’Oca en un espai de 1.500 m2). A més, l’Ajuntament ja estudia la ubicació d’una tercera zona.

L’alcalde i responsable de Sostenibilitat, Eduard Rovira, i el regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, han visitat aquest matí les instal·lacions. El pressupost d’aquest nou equipament és de 15.500 €.

Temas

Comentarios

Lea También