Torredembarra posa solucions a la recollida de brossa

Aquests darrers dies s’ha realitzat el canvi de cubells d’orgànica al Nucli antic, entregant models xipats a aquelles persones que duen a terme la recollida selectiva en aquesta zona

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Anna F. - Aj. Torredembarra

FOTO: Anna F. - Aj. Torredembarra

La Regidoria de Sostenibilitat informa que s’han començat a implementar les mesures anunciades per a fer front a la problemàtica de la recollida d’escombraries.

Ahir ja es va començar la instal·lació de més contenidors en alguns punts on s’havia detectat increment en l’aportació de deixalles i la setmana vinent es repartiran cubells i informació per a les segones residències ubicades en zones en què s’ha implementat la recollida porta a porta, i també per a aquelles persones que requereixin una substitució dels entregats en el seu dia.

S’ha previst que a partir de la setmana vinent i fins a finals del mes de juliol, el punt de recollida de cubells sigui Cal Bofill, el centre d’activitats mediambientals de Torredembarra, en horari de 10 a 14 h, de dilluns a divendres.

La primera setmana del mes d’agost també s’ubicaran punts de distribució als barris de Babilònia, Clarà i Sant Jordi, que s’anunciaran oportunament.

FOTO: Anna F.-Aj. Torredembarra

Cal recordar que una altra de les mesures previstes és doblar la recollida (buidant contenidors dos cops al dia) en una quinzena de punts més com s’acostuma a fer en ple mes d’agost i disposar d’un grup d’operaris de reforç del mateix Ajuntament per a donar resposta a les situacions d’emergència. A més, el servei de neteja viària està ja realitzant un suport extraordinari de neteja al voltant dels contenidors.

D’altra banda, aquests darrers dies s’ha realitzat el canvi de cubells d’orgànica al Nucli antic, entregant models xipats a aquelles persones que duen a terme la recollida selectiva en aquesta zona. En total, ja se n’han repartit més de 130 i demà finalitza el lliurament.

La basura invade las calles de Torredembarra

La primera imagen al pisar las calles de Torredembarra da la sensación de que hay una huelga de recogida de basura. Los contenedores están hasta arriba, hay bolsas en los aledaños, el olor se hace insoportable según la clase de residuos que se han depositado y no han tardado a salir voces vecinales criticando la gestión del servicio en esta semana de verano.

Temas

Comentarios

Lea También