Torredembarra premiada per la inserció de joves amb la vela

El Club Marítim va rebre també el premi Vela d’or per la seva tasca com a escola de vela.

08 febrero 2019 11:15 | Actualizado a 11 febrero 2019 19:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Torredembarra i el Club Marítim Torredembarra han estat reconeguts per la Federació Catalana de Vela amb el guardó de “Vela Social Inserció” per la seva participació en el projecte Inser-Vela, una iniciativa de la mateixa federació que té com a objectiu la formació i inserció laboral de joves, entre 16 i 25 anys, que es troben en situació de vulnerabilitat i exclusió social.

Aquest projecte es va dur a terme el 2018 i va durar sis mesos. Els joves participants van poder obtenir un certificat federatiu de monitor col·laborador i també van rebre formació en manteniment d’embarcacions i van viure una primera experiència laboral.

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i el president del Club Marítim Torredembarra, Joan Manuel Mercadé, van rebre aquest guardó durant la 52a edició de la Festa de la Vela Catalana que va tenir lloc el primer cap de setmana de febrer al Museu Marítim de Barcelona.

L’alcalde ha mostrat la seva satisfacció per aquest reconeixement al club i al mateix ajuntament, tot destacant que es tracta d’un projecte de responsabilitat social portada al món de l’esport i que en tot Catalunya només han estat quatre els ajuntaments guardonats (Pineda de Mar, Torredembarra, l’Escala i Premià de Mar) i cinc les entitats (Base Nàutica Pineda, CM Torredembarra, RCM Barcelona, CMV Barcelona i CN l’Escala).

D’altra banda, el Club Marítim Torredembarra va rebre també el premi Vela d’or per la seva tasca com a escola de vela.

 

Comentarios
Multimedia Diari