Torredembarra presenta els actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones

05 marzo 2021 17:20 | Actualizado a 05 marzo 2021 18:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Regidoria d’Acció Social presenta un seguit d’actes commemoratius per a celebrar el 8 de març, el Dia Internacional de les Dones. La regidora d’Acció Social, Marga Rovira, ha explicat que la celebració enguany anirà més enllà, amb la previsió d’aprovar en el ple ordinari del 18 de març el Pla Municipal d’Igualtat de Gènere i LGTBIQ+ i Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre homes i dones a l’Ajuntament de Torredembarra, el contingut dels quals es presentarà als mitjans de comunicació el mateix 8 de març.

Programa d’actes commemoratius

Dilluns 8 de març

  • D’11 a 12 h. Programa de ràdio en directe a Ona La Torre – Taula rodona “Dones per la convivència”.
  • 12 h. Lectura del manifest, a càrrec de la Corporació Municipal. A les portes de la Biblioteca Mestra Maria Antònia. Enguany s’ha canviat l’habitual ubicació la lectura del manifest (el Castell, seu de l’Ajuntament), per la Biblioteca que porta el nom de la mestra Maria Antònia Hernández  Sagarra, filla adoptiva a títol pòstum de la vila de Torredembarra, per posar en valor el talent de les dones del municipi.
  • A les 17 h. Passejada de dones torrenques pel patrimoni indià, a càrrec del Grup de Dones de Torredembarra. Lloc de trobada: plaça de la Vila. Confirmació al 661 680 478.
Diumenge 21 de març

  • 19 h. Representació teatral “De mares i filles”, al Casal Municipal. Escrita i dirigida per Paco Mir. Entrades a la venda al web www.torredembarra.cat Preu general 7 € i preu reduït 5 €.
Dijous 25 de març

  • A les 18 h. Tertúlia virtual sobre la novel·la “Color de pell” de Nell Leyshon, amb l’experta feminista Montserrat Gatell, amb inscripció a biblioteca@torredembarra.cat
Divendres 26 de març

  • A les 17.30 h. Tertúlia sobre el còmic Blue, de la reconeguda Mangaka Kiriko Nananan, amb inscripció a biblioteca@torredembarra.cat
Tot el mes a la Biblioteca Mestra Maria Antònia: exposició de novetats literàries sobre feminisme.

Comentarios
Multimedia Diari