Torredembarra presenta novetats en el desè aniversari del Festival Roca Foradada

30 mayo 2018 17:44 | Actualizado a 01 junio 2018 13:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La regidoria de Cultura de Torredembarra ha presentat la desena edició del Festival Roca Foradada amb un programa que aplega sis actuacions entre el 30 de juny i el 25 d’agost.

Percussió ibèrica, rhythm blues i rock’n’roll del 50, indie folk-cançó d’autor, jazz, bossa nova i les tradicionals havaneres, a un preu molt assequible: 6 euros l’entrada i preus reduïts de 5 € per a diversos col·lectius, excepte l’actuació del 10 d’agost a Baix a Mar que és gratuïtat.

El Festival obrirà portes amb una proposta molt potent: l’orquestra de percussió ibèrica Coetus. La regidora de Cultura, Núria Batet, ha explicat que la celebració del deu aniversari arriba amb novetats per donar-li una major projecció a aquest certamen musical: canvi de nom i d’imatge gràfica, nous estils per assegurar més segments de públic i la venda d’entrades per internet.

Canvi de nom i d’imatge: De cicle de concerts a Festival. També s’ha canviat la imatge, passant de la imatge clàssica d’un violoncel a una imatge més conceptual (lletres foradades, tres textures d’acord amb els tres escenaris de les actuacions – roca, atzavara i mar-, lema “Nits, música i mar”).

Nous estils per ampliar els segments de públic: Per assegurar el relleu generacional i ampliar el públic que es troba entre els 20 i 50 anys.

Venda d’entrades per internet: Enguany es podran adquirir les entrades per internet al web de l’Ajuntament: www.torredembarra.cat, a partir del 4 de juny. Es mantindrà la venda d’entrades a la mateixa Regidoria de Cultura i també una hora abans a taquilla, en ambdós casos el pagament serà amb targeta.

La regidora de Cultura ha aprofitat per recordar els inicis des concerts a la Roca Foradada i felicitar el port i l’Ajuntament d’aleshores per haver tingut la iniciativa, ara ja totalment consolidada.

El Festival Roca Foradada, que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra, compta amb el suport de Repsol, de Port Torredembarra i de la Diputació de Tarragona.

Programació:

  • Dissabte 30 de juny, a les 22.30 h, a la Roca Foradada, percussió ibèrica amb Coetus. Entrada 6 € (5 € reduïda).
  • Dissabte 21 de juliol, a les 22.30 h, a la Roca Foradada, rhythm blues i rock’n’roll dels anys 50 amb The Big Jamboree. Entrada 6 € (5 € reduïda).
  • Divendres 3 d’agost, a les 22.30 h, a la Roca Foradada, indie folk – cançó d’autor amb Núria Graham. Entrada 6 € (5 € reduïda).
  • Divendres 10 d’agost, a les 22.30 h, a la plaça d’Antoni Roig i Copons de Baix a Mar, jazz amb Pep Poblet & Nito Figueras + Txell Sust. Actuació gratuïta.
  • Dimarts 14 d’agost , a les 22.30 h, a la plaça de l’Església de Clarà, jazz i bossa nova amb Keep Calm Duet i Oscar Ribera. Entrada 6 € (5 € reduïda).
  • Dissabte 25 d’agost, a les 22.30 h, a la Roca Foradada, havaneres amb Port Bo. Entrada 6 € (5 € reduïda).

Comentarios
Multimedia Diari