Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Torredembarra programa biblioteràpia aquest novembre

La Biblioteca Mestra Maria Antònia realitzarà quatre tallers a càrrec de Carmen Torrella, de Clima i Creixement.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Carmen Torrella, de Clima i Creixement, farà les quatre sessions de biblioteràpia.

Carmen Torrella, de Clima i Creixement, farà les quatre sessions de biblioteràpia.

La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra programa quatre tallers aquest mes de novembre a càrrec de Carmen Torrella, de Clima i Creixement. La inscripció prèvia es pot fer al taulell de la biblioteca o al correu electrònic biblioteca@torredembarra.cat.

Les sessions que s’han previst són les següents:

  • Dimecres 22 a les 10 h: Gestió del temps: L’objectiu del taller és aprendre a gestionar el valor del temps millorant els recursos per tractar els obstacles adequadament i gestionar les prioritats. Els continguts són: gestió de l’energia personal, el benestar personal em relació a les accions diàries, tipus de tasques: l’important i l’urgent, l’assertivitat i l’art de dir “no” i el present com aprofitament del temps i del sentir-se bé.
  • Divendres 24 a les 17 h: Amor sense possessió: L’objectiu és dotar d’eines per a l'autoconeixement, la gestió i la millora de les relacions en l'àmbit personal, amb l'objectiu d’aconseguir major benestar i acceptació en les relacions. Els continguts d’aquesta sessió seran: la no idealització de les relacions, sobretot de parella, l’equilibri entre donar i rebre, els límits i la projecció.
  • Dimarts 28 a les 17 h: Gestió de l’estrès: Els objectius en aquest cas són aprendre a gestionar l’experiència de l’estrès, de manera que l’alumne integri sòlidament i realment els coneixements adquirits i restableixi l’autocontrol vital, energètic i emocional. Crear recursos per a afrontar les tensions de la vida quotidiana i desenvolupar recursos per a disminuir els nivells d’ansietat, tensió mental i depressió
  • Dimecres 29 a les 10 h: Aprendre a dir “No”: Eines per a l'autoconeixement, la gestió i la millora d’un mateix per poder afrontar les situacions de dificultats de la pròpia vida amb l'objectiu d’apoderament i l’augment de l’energia, l’alegria i la felicitat. Els continguts que es tractaran en aquesta sessió seran: guanyar autoritat interna a través de les pròpies emocions, l’equilibri entre donar i rebre, del victimisme a l’apoderament i la transparència i l’honestedat en un mateix.

Temas

Comentarios

Lea También