Torredembarra se suma a l’Hora del Planeta

Serà dissabte 27 de març, de 20.30 a 21.30 h

24 marzo 2021 12:00 | Actualizado a 24 marzo 2021 12:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Torredembarra s’adhereix un any més a l’Hora del Planeta, tot i les circumstàncies excepcionals. Les regidories de Sostenibilitat i de Via Pública i Manteniment informen que aquest 27 de març, de 20.30 a 21.30 h, s’apagaran els llums de l’Ajuntament, la Torre de la Vila i una part de l’Església de Sant Pere Apòstol.

L’Hora del Planeta és el moviment mundial més gran contra el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat, i donada la profunda crisi sanitària global que estem patint, l’organització WWF proposa que, per segon any consecutiu, l'Hora del Planeta sigui digital.

Gaudeix de la natura a casa

Aquest dissabte 27 de març, de 20.15 a 21.30 h, al canal de Youtube de WWF (http://ow.ly/YOSM50E6ZTH) s’emetrà un programa especial que farà un recorregut pels paisatges més sorprenents del planeta i de la geografia espanyola on treballem per a conservar aquests espais.

Apagades pel planeta

Com passa cada any, alguns dels edificis i monuments més emblemàtics del món s'apagaran durant els 60 minuts que dura l'Hora del 'Planeta, com a símbol d'unió i col·laboració en la defensa de la natura. I centenars d'ajuntaments i empreses un any més s'han adherit demostrant el seu compromís amb el planeta.

Comentarios
Multimedia Diari