Torredembarra se suma a la setmana europea de la prevenció de residus

Del dissabte 18 al diumenge 26 de novembre es realitzaran diferents activitats.

16 noviembre 2017 18:09 | Actualizado a 16 noviembre 2017 18:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Del 18 al 26 de novembre es realitzaran diferents activitats a Torredembarra dins la setmana europea de la prevenció de residus, que promou dur a terme accions de sensibilització per a la gestió sostenible dels recursos.

A Torredembarra, aquestes activitats estan contemplades dins el programa d’educació ambiental que realitza la regidoria de sostenibilitat, amb la participació de l’associació mediambiental la sínia, gepec-ecologistes de catalunya i ecologistes en acció. el tret de sortida serà el proper 19 de novembre, d’11 h a 14 h, a cal bofill, amb tallers i activitats sota el lema: “repensa, redueix, repara, reutilitza i recicla”.

Entre aquestes activitats, està previst que s’instal·lin paradetes d’un mercadet de segona mà, on es podran reparar bicicletes i veure mobles i estris recuperats, entre d’altres.

També es faran passis de vídeos, exposicions i taller contra el malbaratament d’aliments, en el qual s’ensenyarà com col·locar els aliments dins de la nevera i com treure’n el màxim profit.

Durant tota la setmana europea de la prevenció de residus a Torredembarra es realitzaran tallers contra el malbaratament d’aliments amb els alumnes de quart de primària de les tres escoles del municipi. també s’aprofitarà per treballar aquest tema als menjadors escolars.

Comentarios
Multimedia Diari