Tradició, cultura i música, protagonistes de la Festa Major d’Estiu de Vila-seca

Els concerts de Los Manolos i Muchachito Bombo Infierno centren un programa d’actes carregat de concursos i espectacles

16 julio 2018 10:03 | Actualizado a 23 julio 2018 10:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El proper dissabte 21 de juliol s’encetaran els actes de la Festa Major d’Estiu que aplegarà diversos actes fins al diumenge 5 d’agost. Durant la primera setmana, els actes es concentraran a la Pineda, en honor a la festivitat de Sant Jaume.

L’inici de les festes el marcarà la recepció d’entitats al Centre Cívic i Cultural de la Pineda, el Correfoc amb el Ball de Diables al passeig de Pau Casals, el gran castell de focs d’artifici des de la platja del Racó i el concert amb Los Manolos.

Diumenge 22 de juliol al matí hi haurà la tradicional Travessia Nedant ‘Platja de la Pineda’, que celebrarà la seva 31a edició i, a la tarda, tindrà lloc la trobada de colles bastoneres pel passeig Marítim, la canonada acompanyada per la Txaranga Band Tocats i la Festa del Rock and Roll amb The Ladies, a les 22.30 h. 

Des del dijous 26 de juliol fins al diumenge 5 d’agost, la festa es concentrarà al nucli de Vila-seca. Començarà amb la presentació del llibre El rescat de les cent donzelles, a càrrec de Coral Cuadrada i Montserrat Garriga, un acte organitzat per la Secció de Lletres de l’Agrupació Cultural.

Entre els actes destacats hi ha la gimcana enigmàtica de festa major, el concert de Muchachito Bombo Infierno i l’Espai Cubik, al pati de l’Escola Sant Bernat Calvó. Mentrestant, com cada dia de festa major, els qui ho desitgin podran escoltar música relaxant a l’Espai Chill Out de la Biblioteca. Des del 27 de juliol fins al 2 d’agost, els vila-secans d’entre 18 i 40 anys també podran participar del joc de rol ‘L’assassí de la pastanaga’, organitzat pel Casal Popular El Rebotim.
Concursos

Aquests dies també se celebraran diferents concursos com el de karaoke, de llançament de pinyols d’oliva o el de pintura ràpida o la Vila-seca Family Race, una cursa d’obstacles esportiu-familiar pels carrers i places del centre històric. Per als més esportistes també s’organitzarà un campionat de bàsquet 3x3 a la Pineda.

Diumenge 29 de juliol es farà la Cercavila del Seguici Tradicional amb els elements festius i el divendres 3 d’agost es farà el concert de festa major amb l’orquestra Metropol i el gran ball a la nit, al Parc de la Riera. 
La festa major acabarà amb el correfoc amb el Ball de Diables de Vila-seca i el gran castell de focs d’artifici a càrrec de Pirotècnia Igual, a la Via Màxima.

Comentarios
Multimedia Diari