Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Treballs de millora de l’asfalt al carrer Barenys de Salou

S’anivellarà el terreny i es millorarà la zona d’estacionament entre els carrers Via Aurèlia i Carles Roig

Diari de Tarragona

Whatsapp
Carrer Barenys de Salou on es millora l'asfalt.

Carrer Barenys de Salou on es millora l'asfalt.

Fa pocs dies es vaniniciar els treballs de condicionament de la zona d'estacionament del carrer Barenys entre els carrers via Aurèlia i Carles Roig.

Aquest tram s’utilitza diàriament com a estacionament tant pels nous habitatges construïts a la zona com pels usuaris del camp de futbol quan hi ha esdeveniments.

Encara i tot, al llarg d’aquest carrer hi ha quatre zones que han quedat sense urbanitzar, amb terres i restes d’asfalt. Els treballs havien de començar ahir però es van suspendre a causa de la pluja.

Per tant, els treballs de manteniment que s’han començat són els de  l’anivellament del terreny i posteriorment, el seu reompliment amb graves; així com també en algun tram s’ha previst la demolició de part del paviment existent que està a més cota i en mal estat; per tal de permetre l’estacionament amb seguretat dels vehicles.

També cal destacar que el terraplenat es farà donant una pendent suau amb la finalitat d’evitar l’estancament de les aigües pluvials. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Agrovial S.A., per un import total de 14.033,79€, IVA inclòs.

Temas

Comentarios

Lea También