Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tres avaries causen retards en quatre línies de Rodalies

Compliquen la circulació ferroviària a les línies R1, R2sud, R3 i R4 de Rodalies

ACN

Whatsapp
La estación de Cunit, con carteles que alertan del peligro de cruzar las vías. FOTO: ACN

La estación de Cunit, con carteles que alertan del peligro de cruzar las vías. FOTO: ACN

Tres avaries a les instal·lacions d’Adif compliquen la circulació ferroviària a les línies R1, R2sud, R3 i R4 de Rodalies. La incidència més greu ha començat a tres quarts i mig de deu del matí i s’ha produït per una avaria en el sistema de senyalització entre Vilanova i la Geltrú i Sant Vicenç de Calders, on hi ha demores superiors a la mitja hora a l’R2sud. Posteriorment, ha passat a afectar entre Cunit i Sant Vicenç de Calders i el personal d’Adif es troba a la zona intentant restablir la normalitat en el servei. D’altra banda, una avaria en el sistema de gestió de trànsit a Vilafranca del Penedès causa retards de vint minuts a l’R4 des de dos quarts de deu del matí. Tot i que s’ha aconseguit subsanar la incidència, aquesta s’ha reproduït i Adif també treballa per resoldre-la.

Per últim, l’R1 i l’R3 han registrar retards d’almenys un quart d’hora entre Arc del Triomf i Plaça Catalunya, en sentit entrada a Barcelona. Segons l'ens gestor d'infraestructures ferroviàries, uns cables que es troben paral·lels a la via s’han quedat penjant i s’ha establert una limitació de velocitat. La incidència s’ha produït a tres quarts de deu del matí i ha quedat resolta a un quart de dotze del migdia.

Temas

  • COSTA

Lea También