Tres detinguts a Torredembarra per diversos delictes els darrers dies de l'any

Han estat detinguts per amenaces i robatoris

19 mayo 2017 16:52 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia Local ha detingut, els darrers dies de l’any, tres individus per diversos delictes relacionats amb amenaces i furts. 

El passat divendres 30 de desembre, passades les 14 h, a l’avinguda del President Companys de Torredembarra, van detenir un individu com a presumpte autor d’amenaces amb arma blanca i una arma simulada. Dos veïns van alertar al telèfon d’emergències 112 i a la Policia Local que havien estat amenaçats per un individu que duia un ganivet de grans dimensions i una pistola. Els agents es van adreçar ràpidament al lloc i van trobar els veïns els quals van identificar, davant la presència dels agents, la persona que els havia amenaçat.

Els agents van procedir a decomissar el ganivet i una pistola simulada i van procedir a la detenció de M.A. Un cop finalitzades les diligències corresponents, el detingut va quedar a disposició judicial.

La mateixa tarda, la Policia Local va detenir J.M.L., com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces amb arma blanca al carrer de Lleida del municipi. La Policia Local va ser alertada que en un dels establiments d’aquest carrer hi havia una persona que portava un ganivet a la mà i anava amenaçant la gent pel carrer. 

Els agents van identificar ràpidament l’individu a l’interior d’un dels bars de la zona i van apreciar que portava el ganivet a la mà. Posteriorment va ser detingut i posat a disposició judicial.

Dissabte 31, a l’eix comercial, la Policia Local va detenir M.E. com a presumpte autor d’un furt després que l’empleada d’un establiment denunciés que un individu havia sostret una peça de roba. En va facilitar la descripció als agents que van localitzar-lo als carrers dels voltants i el van detenir després que intentés fugir en veure’ls. Posteriorment, el detingut va quedar a disposició judicial.

Comentarios
Multimedia Diari