Tres detinguts per conduir sota els efectes de l'alcohol

També es va detenir dos conductors més que tenien vigent ordres pendents de detenció

19 mayo 2017 22:52 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de la Policia de la Generalitat – cos de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit del Camp de Tarragona van detenir entre els dies 1 i 6 de maig, tres conductors com a presumptes autors d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol.

La primera detenció es remunta a la nit del passat 1 de maig durant un control d’alcoholèmia que s’havia muntat a l’altura del punt quilomètric 146 de la C-36, dins del terme municipal del Vendrell. Els agents van aturar un conductor, un ciutadà serbi de 40 anys, que va donar una taxa positiva d’1,56 mg/l. A més, es va comprovar que tenia el permís de conduir suspès judicialment i en duia un altre de fals. Per aquest motiu, també se li va imputar un delicte de falsedat documental.

La segona detenció es va produir el 2 de maig, en un control que s’havia muntat a la C-14, al seu pas per Salou. Els agents van detenir un conductor, de nacionalitat francesa i 22 anys d’edat, que circulava amb una taxa d’alcoholèmia de 0’80 mg/l.

La tercera detenció es va produir el 3 de maig, quan una dotació de mossos va detectar un turisme que circulava fent ziga-zagues per la N-340, dins del terme municipal de Tarragona. Després d’aturar el vehicle, els agents van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. El conductor, de 34 anys i nacionalitat espanyola, va donar un resultat positiu d’1’19 mg/l i, a més, tenia el permís de conduir suspès judicialment.

D’altra banda, el passat 1 de maig, arran un assistència d’una dotació de trànsit a un turisme avariat a l’AP-7, dins del terme de Tarragona, es va comprovar que el conductor tenia pendent una ordre de detenció de la Guàrdia Civil de Pamplona per un delicte de simulació de delicte

Finalment, el 2 de maig, durant un control d’alcoholèmia que es realitzava a la C-14 a Salou, es va detenir un conductor de nacionalitat espanyola i 37 anys que tenia vigent una ordre judicial de recerca, detenció ingrés a presó.

Els detinguts a la comarques tarragonines van passar a disposició judicial el dia 4 de maig, i el jutge va decretar per als quatre primers detinguts la seva llibertat amb càrrecs i per al cinquè detingut l’ingrés a presó en compliment de la resolució judicial d’un jutjat de Granollers.

 

Comentarios
Multimedia Diari