Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tres famílies demanen escolarització en castellà a Cambrils, Salou i El Vendrell

La petició, amb tota probabilitat, es denegarà

EFE

Whatsapp
Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Tres famílies han demanat escolarització en castellà a Cambrils, Salou i el Vendrell, segons ha informat la delegada d'Ensenyament a Tarragona, Àngels González, en oferir les dades del nou curs.

La petició, amb tota probabilitat, es denegarà en no tractar-se d'alumnes de nou ingrés, encara que González ha puntualitzat que la delegació i les famílies estan pendents de la resolució de la Conselleria.

Aquestes tres famílies són algunes de les que van fer peticions a partir de la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de què un 25 % de les classes havien d'impartir-se en castellà.

La delegada d'Educació també ha explicat que cap nou alumne de preescolar ha sol·licitat classes en castellà. González ha ofert aquestes xifres en el balanç del nou curs, que presenta menys alumnes i més professorat.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También