Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Troben una tortuga llaüt morta a Mont-roig

Feia 153 centímetres de llargada i pesava uns 200 quilos

Àngel Juanpere

Whatsapp
A l´exemplar se li farà la necròpsia per conèixer les causes de la mort.

A l´exemplar se li farà la necròpsia per conèixer les causes de la mort.

Els agents rurals van recollir ahir una tortuga llaüt en una de les platges de Mont-roig del Camp. L’exemplar ha estat traslladat al Centre de Recerca en Sanitat Animal (CRESA) per realitzar-li la necròpsia. La tortuga feia 153 centímetres de llargada i pesava uns 200 quilos. No tenia traumes ni ferides externes visibles.

La tortuga llaüt (Dermochelys coriacea) és molt escassa a la Mediterrània. Enguany se n’han trobat tres a tot Catalunya. Té una closca de pell coriàcia sense plaques òssies.

La tortuga llaüt o tortuga de cuir és la més gran de les set espècies actuals de tortugues marines i de tortugues en general, i arriba a una longitud de dos metres i a un pes de més de 600 quilos. No té una veritable closca dura, però el seu dors està protegit per una mena de cuirassa de pell endurida amb aspecte de cuir. 

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También