Últim concert del cicle ‘Música als Jardins’ del Museu Pau Casals

El Trio Capmany protagonitzarà l'actuació d'aquest dissabte 31 d'agost a partir de les 19.30 hores

20 agosto 2019 05:50 | Actualizado a 30 agosto 2019 06:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El cicle 'Música als Jardins' del Museu Pau Casals continuarà amb la seva programació aquest dissabte dia 31 d'agost amb l'últim concert a càrrec del Trio Capmany.

La formació neix de les inquietuds de tres joves músics gironins de fer música clàssica de qualitat i poder apropar-la al públic més ampli possible. El fet d'haver compartit estudis i carrera musical des dels seus inicis els dota de la complicitat i confiança necessàries per a seguir repensant el repertori per a trio de canyes de la manera més intensa i gratificant possible. Trio format per oboè, clarinet i fagot. El Trio Capmany està format per Clara Canimas (fagot), Joan Roca (clarinet) i Pau Roca (oboè), i oferirà obres de H. Villa-Lobos i A. Piazzola.

Així doncs, dissabte als jardins de la Vil·la Casals, Joan Roca, Pau Roca i Clara Canimas oferiran peces de J. Cornudella, H. Villa-Lobos i A. Piazzolla, en un concert en el qual els tres músics s'endinsaran en la música d'arrel europea que es va desenvolupar sobretot a Amèrica del Sud durant la segona meitat del segle XX. El concert tindrà lloc a les 19.30 hores amb entrada lliure i gratuïta.

D'altra banda, l'exposició temporal Victoria de los Ángeles, la veu que sorgí de la Universitat tanca portes també aquesta setmana i es podrà visitar només fins al diumenge dia 1 de setembre. Per a fer-ho només cal acostar-se fins al Museu Pau Casals durant l'horari d'obertura (de dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 17 a 21h, i diumenges i festius de 10 a 14h.). L'entrada és gratuïta.

Més informació al telèfon 977 68 42 76, a través del c/e museu@paucasals.org o al web www.paucasals.org.

 

Comentarios
Multimedia Diari