Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Últims dies per a presentar fotografies al concurs fotogràfic de Vila-seca

Fins al proper 31 d'octubre encara hi ha temps per a participar al certamen convocat per l'Ajuntament en memòria del fotògraf Albert Iturria.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La lluita grecorromana es va celebrar al pavello de Vila-seca. FOTO: Alba Mariné

La lluita grecorromana es va celebrar al pavello de Vila-seca. FOTO: Alba Mariné

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d'edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil) i tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre "L'esport a casa nostra, la mediterrània", amb motiu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, dels quals Vila-seca va ser-ne seu.

Els premis per a la categoria d'adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s'estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. Les obres es podran lliurar fins al dia 31 d'octubre al registre general de l'Ajuntament, a l'atenció de la regidoria de Cultura, o bé mitjançant correu postal.

Cal recordar que l'Ajuntament de Vila-seca ha convocat per sisena vegada aquest concurs fotogràfic en memòria del fotògraf Albert Iturria, el qual va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys.

 

Temas

Comentarios

Lea También