Un Cós Blanc amb color virtual, però d’esperança

L’Ajuntament no va voler deixar la localitat sense la festa. Va ser amb imatges i molts records per les xarxes per mantenir la il·lusió

08 febrero 2021 07:10 | Actualizado a 08 febrero 2021 08:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La situació de pandemia ha impedit la celebració d’una de les gestes més arrelades de Salou. El Cós Blanc no s’ha pogut celebrar com altres anys, però els veïns han tingut l’oportunitat de reviure-la recordant les sensacions i moments d’aquest espectacle de so, música, llum i color, amb la tradicional desfilada de les carrosses.

Dissabte al vespre es va poder viure una sessió virtual: el Cós Blanc in live, amb imatges d’altres edicions i música en directe del DJ Moncho. Al teatre auditori es va transmetre aquest espectacle presentat pel periodista Jordi Cartanyà i l’speaker Juanma Hidalgo.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va lamentar que enguany no s’hagi pogut celebrar la festa. Va destacar que ara la prioritat és atendre a les persones i famílies que pateixen a conseqüència de la crisis sanitària i l’emergència social.

El Cós Blanc, encara de manerea virtual havia de permetre un respir i, sobretot, un element d’esperança cap a una recuperació cada vegada més propera.

«No hem renunciat a reviure el seu sentiment. Tornarem més forts que mai amb el nostre magnífic Cós Blanc i les nostres Festes Majors», va dir l’alcalde

El regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, va expressar que «en aquest moment creiem que s’havia de donar un toc de color amb el Cós Blanc, que és l’acte identificatiu de Salou, i que la gent al menys el pogués gaudir des de casa».

Comentarios
Multimedia Diari