Un ‘Masterchef’ al Lumine

David Marsal és el nou director gastronòmic del restaurant. Durant aquests anys ha voltat els cinc continents del món, i ara torna a casa seva

20 mayo 2019 07:39 | Actualizado a 31 mayo 2019 16:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El tarragoní David Marsal és el nou director gastronòmic de Lumine Golf & Beach Community, a la Pineda. Entre altres, ha col·laborat amb diferents projectes com a director de gastronomia a Endemol, la productora del programa televisiu Masterchef. Hi va ser durant set anys. Diu que hi havia moltes gravacions, diferents localitzacions i això podia suposar un desgast i que a vegades costava portar-ho.

«La televisió és molt intensa, requereix molt d’esforç i capacitat de reacció per adaptar-se a les eventualitats que surgeixen a la grabació. Gràcies a un gran equip estic content de la feina que he fet»

Va assegurar el nou director gastronòmic de Lumine, David Marsal i va afegir que «en certa manera aquí a Tarragona començo de zero ja que hi tinc els amics de sempre, la família i reviuré emocions perdudes, ja que després de 20 anys torno a casa». Va graduar-se a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. En els seus primers anys va treballar amb grans noms de la cuina catalana com  Ferran Adrià al Bulli, els germans Roca o Carme Ruscalleda.Gran part de la seva trajectòria va treballar com a cap de cuina per Sergi Arola. 

En aquesta empresa de càtering ha recorregut els cinc continents durant casi deu anys, liderant una cuina avantguardista que ha marcat una època a la cuina espanyola. En els últims set anys ha treballat com a director de gastronomia al programa Masterchef. Ara ha deixat Madrid per tornar a casa. Marsal explica que és un nou repte treballar al Lumine. «És un projecte interessant, m’il·lusiona, em desafia i això em dona energia per afrontar un gran projecte. Crec que tindrem  una evolució molt bona», va afirmar David Marsal que es mostra satisfet per començar aquesta nova aventura. El Lumine es caracteritza per la cuina mediterrània. «M’agrada molt cuinar amb peix i marisc,i sobretot si són d’aquí ja que els he gaudit i cuinat des que era un nen. Per exemple un suquet de peix, un arroç amb galeres són sabors que em recorden quan era un nen», diu.

El restaurant Lumine
El restaurant Lumine es troba a Salou i elaboren cuina mediterrània. A més, organitzen esdeveniments, casaments, entre d’altres. També a la Pineda hi ha el Lumine Golf & Beach Community. David Marsal serà el nou director gastronòmic.
La pau i privacitat de la comunitat, es troben en un autèntic entorn Mediterrani. Està pensat per al relax i gaudi dels visitants que decideixen dedicar-se un temps.A més poden degustar la cuina mediterrània amb un entorn privilegiat. 
«Crec que puc aportar experiència, i com em va dir un dia un bion amic els cops que he rebut durant la carrera no em tornaran a fer mal.
Tinc ganes d’aportar moltes coses, sempre amb l’ajuda del meu equip i que Lumine sigui un referent en gastronomia, esport i descans»,
va concloure el nou director gastronòmic de Lumine, David Marsal.
 

Comentarios
Multimedia Diari