Más de Costa

Un any de retirada de carnet per simular que "torejava" cotxes a Salou

En adonar-se de la presència d'una patrulla de la policia local, l'home, que anava begut, va fugir amb el vehicle saludant als agents

ACN

Whatsapp

La fiscalia sol·licita un any de retirada del permís de conduir i una multa de més de 500 euros a un home que va aturar el seu cotxe al mig del carrer Barcelona de Salou (Tarragonès) i va començar a simular que "torejava" els vehicles que hi circulaven, obligant-los a esquivar-lo o a aturar-se. Els fets es remunten a la matinada del 5 d'octubre de l'any passat. Segons el ministeri fiscal, en adonar-se de la presència d'una patrulla de la policia local, l'home, que anava begut, va tornar a pujar al vehicle i va reprendre la marxa mentre saludava els agents. Després d'aparcar en un carrer proper, l'individu va arrencar a córrer, però la policia el va poder detenir.

L'acusat, Jorge A.C. i de nacionalitat argentina, va fer cas omís a les indicacions d'un agent perquè aturés el vehicle. Després d'intentar fugir, la policia local el va poder arrestar i li va practicar la prova d'alcoholèmia, donant un resultat positiu de 0,72 mg/l en primera instància, i de 0,75 mg/l un quart d'hora més tard.

Segons la fiscalia, els fets són constitutius d'un delicte contra la seguretat vial per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i d'una falta contra l'ordre públic per desobeir lleument els agents de l'autoritat. El ministeri fiscal demana que se li imposi una multa de més de 500 euros i que se li retiri el permís de conduir durant un any i tres dies.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También