Un camioner ferit lleu i l'autopista tallada en bolcar un tràiler a causa del fort vent a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

El vent també va afectar la xarxa ferroviària, quan els combois de les línies R15 i R16 van haver de circular en via única entre Torredembarra i Sant Vicenç de Calders per la caiguda d´un arbre a la via

19 mayo 2017 20:06 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un camió va bolcar ahir a la tarda al quilòmetre 286 de l’AP-7, al seu pas pel terme municipal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. El motiu de l’accident va ser per les fortes ventades que encara duraven a última hora de la tarda.

El conductor, d’origen polonès, viatjava sol, i segons fonts mèdiques va resultat ferit lleu i una ambulància medicalitzada (SEM) el va traslladar a l’Hospital Sant Joan de Reus. L’accident, que va tenir lloc sobre les set de la tarda, va obligar a tallar el trànsit en sentit nord de l’autopista durant hores i el trànsit es va desviar per la sortida de l’Ametlla de Mar fins a l’N-340. Es van produir retencions de fins a dos quilòmetres.

 

Xarxa ferroviària

El vent també va afectar la xarxa ferroviària, quan els combois de les línies R15 i R16 van haver de circular en via única entre Torredembarra i Sant Vicenç de Calders per la caiguda d’un arbre a la via. D’altra banda, una avaria en un comboi que es va produir poc després de les 18 hores va obligar a interrompre la circulació en els dos sentits a les línies R15 i RT2 entre Vandellòs i l’Ametlla. Va ser per una incidència tècnica al sistema d’electrificació entre el pantògraf del tren i la catenària. El comboi transportava 110 viatgers. Primer s’havia anunciat que se’ls evacuaria a peu fins a una carretera pròxima on els esperaria un autobús. Finalment, però, atesa la dificultat per accedir a la zona, es va considerar més prudent que esperessin dins del comboi fins que se solucionés l’avaria.

La circulació ferroviària es va restablir sobre les 19.30 h, acumulant retards de més de 90 minuts.

Comentarios
Multimedia Diari